Domov » Foto lončki » Lončki za zaljubljene - darila za valentinovo

Lončki za zaljubljene imajo ročaj v obliki srca in s tem ponujajo še dodatno simbolično sporočilo.

Tisk na darilne lončke (skodelice) je še posebej primeren za valentinovo in razne osebne praznike.  Izberete lahko med navadnim belim lončkom in barvnimi čarobnimi skodelicami. Čarobni lončki se razbarvajo in prikažejo “skrito” sporočilo, ko vanje nalijete vročo tekočino. Pri nekaterih je tudi v hladnem stanju že viden določeni motiv (napis ali simbol) in jih lahko kombinirate z dodatnimi, “skritimi” elementi…Pri črnem foto lončku je natisnjeni motiv skoraj v celoti neviden, pri ostalih pa so bolj skriti samo natisnjeni motivi v barvi posamezne skodelice. Primerjavo posameznih magičnih lončkov v “hladnem” in “vročem” stanju si lahko pogledate tukaj.
Na te skodelice je možno natisniti fotografijo in/ali poljubno besedilo. Že pri naročilu izdelka lahko dodate željene elemente. Dodatne želje pa lahko vpišete ob koncu naročila, lahko pa tudi pošljete sporočilo, pokličete ali uporabite kontaktni obrazec.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje le-te. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ob obisku spletnih strani, le-te lahko shranijo določene informacije na vašo napravo/brskalnih - običajno v obliki piškotkov. Tukaj lahko nastavite obnašanje piškotkov.

Ti piškotki so potrebni za delovanje te spletne strani in jih ni možno izklopiti.

Za delovanje te spletne strani uporabljamo naslednje piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Uporabljamo Woocommerce spletno trgovino. Za spletno košarico in obdelavo naročil, uporabljamo naslednje obvezne piškotke (ni jih možno izklopiti).  
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Decline all Services
Accept all Services