Domov » Trgovina » Magični lonček – čarobna skodelica “vrtnica”

Magični lonček – čarobna skodelica “vrtnica”

Čarobni črni lonček z “vrtnico”, ki je vidna že v hladnem stanju. Prikazana je tudi v vročem stanju lončka  – v beli barvi in ne izstopa preveč…. Z vročo tekočino v skodelici se pojavijo še dodatni elementi, ki se natisnejo na lonček. Pri naročilu čarobne skodelice lahko dodate še fotografijo in/ali besedilo.

8,00 

Na zalogi

 • Besedilo za napis

 • Slika, fotografija

  • (max velikost slike 512 MB)
 • Slika, fotografija

  Opcija - dodatna fotografija

  • (max velikost slike 512 MB)

Opis

Magični lonček “vrtnica” je poseben v tem, da je že v hladnem stanju vidna natisnjena bela vrtnica. Z vročo tekočino v lonču pa se pojavijo še dodatno natisnjeni elementi (vaše slike in napisi). Prostor za tisk na skodelici je velik približno 195 x 85 mm, je pa potrebno upoštevati del, ki ga zavzema vrtnica. Dodatno to omogoča različne kombinacije saj je vrtnica vidna skupaj z natisnjenimi elementi, ko je v lončku vroča tekočina.

Izbira elementov za tisk na magični lonček

Lonček je zaradi lažje predstave razdeljen na tri dele (A, B in C). Na slikah skodelice sta predstavljena primera z “ležečo” in “stoječo” fotografijo (seveda so zraven lahko tudi napisi…). Zaradi tega je boljše izbrati “ležečo” fotografijo (pokrila bo večji del skodelice).

 

Ob zaključku svojega naročila lahko dodate še sporočilo o tem, kako ste si zamislili svojo skodelico – pozicija natisnjenih elementov. Preden bomo izdelali vaš lonček, vam dizajn pošljemo v potrditev.

Za daljšo obstojnost natisnjenih elementov na skodelici, priporočamo ročno pranje. Lonček ni primeren za pranje v industrijskih pomivalnih strojih. Sublimacijske skodelice ne izpostavljajte dalj časa UV svetlobi.

Čarobni lonček – čarovnija na delu…

Ko vlijete v čarobni lonček vročo tekočino, bo čarobna skodelica počasi spremenila barvo – postala bo svetlejša (skoraj bela), prikazali se bodo natisnjeni elementi. Takšne skodelice so primerno darilo za sporočanje misli ob posebnih priložnostih. Uporabne so za valentinovo, rojstne dneve, najavo rojstev, šaljiva sporočila, prošnje za botre, pa še za kaj drugega… omejitev je samo vaša domišljija.

Barvni čarobni lončki ne “skrijejo” natisnjenih elementov enako. Primerjavo posameznih čarobnih lončkov za tisk glede na barvo lončka si lahko pogledate TUKAJ.
Vsak lonček vam pošljemo zapakiran v ločeno darilno škatlico, brez potiska.

Opomba: prikazane fotografije izdelkov ne predstavljajo nujno 100% točnih barv – odvisne so od monitorja na katerem jih opazujete oz. se lahko ločijo tudi zaradi različnih serij dobaviteljev.

2 mnenji za Magični lonček – čarobna skodelica “vrtnica”

 1. 5 out of 5

  Monika

  IZJEMNO! Hitra dostava, ugoditev željam. Hvala, ker ste!

 2. 5 out of 5

  Mojmir

  Sicer ni bil z vrtnico…Ampak je tudi v redu…

  • Barvni Tisk

   Glede na elemente za tisk, je bilo boljše izbrati lonček z večjo površino za tisk.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Facebook
Twitter
LinkedIn