Domov » Trgovina » Rdeča dvobarvna skodelica za zaljubljene

Rdeča dvobarvna skodelica za zaljubljene

Unikatno darilo za valentinovo – na lonček dodajte sporočilo za svojega dragega/drago in ga presenetite že zjutraj z vročim napitkom. Naložite svojo fotografijo in po želji dodajte še napis. Skodelico bomo izdelali posebej za vas.

9,00 

Na zalogi

 • Besedilo za napis

 • Slika, fotografija

  • (max velikost slike 512 MB)
 • Slika, fotografija

  Opcija - dodatna fotografija

  • (max velikost slike 512 MB)

Opis

Rdeča dvobarvna skodelica za zaljubljene omogoča tisk barvne fotografije in/ali besedila v velikosti približno 195 x 85 mm. Fotografija naj bo čim večja, da bo pri tisku dovolj kvalitetna. Običajno fotografije iz spletnih strani niso dovolj velike. Lonček je klasični (ne spreminja barve v odvisnosti od temperature tekočine v njem) in ima ročaj v obliki srčka. Ročaj in notranjost sta rdeče barve. Želite lonček v drugi barvi? Izberete lahko kakšnega čarobnega ali pa navadnega belega oz. rumenega.
Skodelico vam bomo poslali v darilni, nevtralni embalaži – kartonski škatlici, prejmete pa tudi kodo za sledenje pošiljki, s katero boste lahko spremljali pot svojega lončka.

Rdeča dvobarvna skodelica za zaljubljene – izbira elementov za tisk na skodelico

Lonček za ValentinovoLonček je zaradi lažje predstave razdeljen na tri dele (A, B in C). Na slikah skodelice sta predstavljena primera z “ležečo” in “stoječo” fotografijo (seveda so zraven lahko tudi napisi…). Zaradi tega je boljše izbrati “ležečo” fotografijo (pokrila bo večji del skodelice).

Ob zaključku svojega naročila lahko dodate še sporočilo o tem, kako ste si zamislili svojo skodelico – pozicija natisnjenih elementov. Preden bomo izdelali vaš lonček, vam dizajn pošljemo v potrditev.

Za daljšo obstojnost natisnjenih elementov na skodelici, priporočamo ročno pranje. Lonček ni primeren za pranje v industrijskih pomivalnih strojih. Sublimacijske skodelice ne izpostavljajte dalj časa UV svetlobi.

Prikazane fotografije izdelkov ne predstavljajo nujno 100% točnih barv – odvisne so od monitorja na katerem jih opazujete oz. se lahko ločijo tudi zaradi različnih serij dobaviteljev. Na monitorju vidite tudi prikaz barv v RGB načinu, lončki se pa tiskajo v CMYK načinu. Ta dva barvna prostora pa se malce tudi razlikujeta…

 

 

 

1 mnenje za Rdeča dvobarvna skodelica za zaljubljene

 1. 5 out of 5

  Marjana Čagran

  krasno hvala.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Facebook
Twitter
LinkedIn