Rdeča dvobarvna skodelica za zaljubljene

8,00 

Na zalogi

Unikatno darilo za valentinovo – na lonček dodajte sporočilo za svojega dragega/drago in ga presenetite že zjutraj z vročim napitkom. Naložite svojo fotografijo in po želji dodajte še napis. Skodelico bomo izdelali posebej za vas.

Na zalogi

  • Besedilo za napis

  • Čim večja fotografija

    • (max file size 12 MB)

Opis

Rdeča dvobarvna skodelica za zaljubljene omogoča tisk barvne fotografije in/ali besedilo v velikosti približno 200 x 85 mm. Fotografija naj bo čim večja, da bo pri tisku dovolj kvalitetna. Običajno fotografije iz spletnih strani niso dovolj velike. Lonček je klasični (ne spreminja barve v odvisnosti od temperature tekočine v njem) in ima ročaj v obliki srčka. Ročaj in notranjost sta rdeče barve.

Rdeča dvobarvna skodelica za zaljubljene – izbira elementov za tisk na skodelico

Lonček je zaradi lažje predstave razdeljen na tri dele (A, B in C). Na slikah skodelice sta predstavljena primera z “ležečo” in “stoječo” fotografijo (seveda so zraven lahko tudi napisi…). Zaradi tega je boljše izbrati “ležečo” fotografijo (pokrila bo večji del skodelice).

Ob zaključku svojega naročila lahko dodate še sporočilo o tem, kako ste si zamislili svojo skodelico – pozicija natisnjenih elementov. Preden bomo izdelali vaš lonček, vam dizajn pošljemo v potrditev. Lonček ni primeren za pranje v industrijskih pomivalnih strojih.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Potrjujem Zavračam Center zasebnosti Nastavitve zasebnosti Preberi več o Piškotkih