Težave, vprašanja in odgovori…

Barvni tisk na skodelice dopušča veliko možnosti, omejitev je verjetno samo vaša domišljija.

Običajno je možno izvesti tudi kakšno posebnost pri izdelavi skodelice (ali katerega drugega izdelka),  težava je lahko le v tem, da na zalogi ni potrebenga materiala oz. surovca. Če imate kakšne posebne želje glede svojega naročila (točno določena pisava besedila, več fotografij,…), lahko to sporočite kot opombo pri oddaji naročila, uporabite kontaktni obrazec, lahko pa pošljete tudi sporočilo na info@ponudba.info ali pa pokličete na objavljeno telefonsko številko.

Vso gradivo prejeto za posamezno naročilo je vezano samo na to naročilo. Nikoli prejetih gradiv ne uporabimo pri drugih naročilih in jih tudi ne posredujemo tretjim osebam. Po določenem času se zaključena naročila (in s tem tudi vso povezano gradivo) pobrišejo s strežnika.

Vaše naročilo vam bomo najprej poslali v potrditev. Lahko odobrite dizajn ali pa predlagate spremembe. Če se le da, so izdelki poslani še isti dan po odobritvi dizajna z vaše strani.

Pošljite e-sporočilo na info@ponudba.info ali pa uporabite kontaktni obrazec.

V nekaterih primerih se lahko zgodi, da poštni strežnik sporočilo premakne med VSILJENO pošto ali v koš (GMAIL). Preglejte še ta poštni predal in sporočilo označite kot veljavno, pa naslednja sporočila ne bodo več končala v tem predalu.

Naročila po povzetju z odkupnino ne omogočam. Na žalost je vse preveč šaljivcev, ki naročijo izdelek in ga nato ne prevzamejo. Vsi izdelki se izdelajo po naročilu in jih ni možno uporabiti pri drugem naročilu. Takšne vrnjene izdelke lahko samo zavržem, pa še pošti ponovno plačam ob vrnitvi pošiljke.