Domov » Trgovina » Magični lonček – čarobna skodelica “i’m in love with you”

Magični lonček – čarobna skodelica “i’m in love with you”

Unikatno darilo – naložite svojo fotografijo in po želji dodajte še napis. Magični črni lonček bomo izdelali posebej za vas. Čarobna skodelica ima vgraviran napis “I’m in love with you”, ki je viden tudi v hladnem stanju – v beli barvi in ne izstopa preveč… Z vročo tekočino v lončku pa se prikaže še vaše sporočilo.

8,00 

Ni na zalogi

Opis

Čarobna skodelica i’m in love with you (magični lonček) je odlična izbira za kombiniranje “nežnih” sporočil. S pravilno izbiro dodatnih elementov (slike, napisi) lahko izdelate zares unikatno darilce za svojo ljubljeno osebo. Uporabite lahko še kakšno bolj “poredno” sliko in s tem poskrbite za zares intimno sporočilo. Čarobna skodelica omogoča tisk v velikosti približno 195 x 85 mm. Upoštevati pa je potrebno že natisnjeni napis in primerno kombinirati oz. dodati svoje lemenete.

Izbira elementov za tisk na čarobni lonček

Lonček je zaradi lažje predstave razdeljen na tri dele (A, B in C). Na slikah skodelice sta predstavljena primera z “ležečo” in “stoječo” fotografijo (seveda so zraven lahko tudi napisi…). Zaradi tega je boljše izbrati “ležečo” fotografijo (pokrila bo večji del skodelice).

Ob zaključku svojega naročila lahko dodate še sporočilo o tem, kako ste si zamislili svojo skodelico – pozicija natisnjenih elementov. Preden bomo izdelali vaš lonček, vam dizajn pošljemo v potrditev.

Za daljšo obstojnost natisnjenih elementov na skodelici, priporočamo ročno pranje. Lonček ni primeren za pranje v industrijskih pomivalnih strojih. Sublimacijske skodelice ne izpostavljajte dalj časa UV svetlobi.

Čarobna skodelica i’m in love with you – čarovnija na delu…

Ko vlijete v čarobni lonček vročo tekočino, bo čarobna skodelica počasi spremenila barvo – postala bo svetlejša (skoraj bela), prikazali se bodo natisnjeni elementi. Takšne skodelice so primerno darilo za sporočanje misli ob posebnih priložnostih. Uporabne so za valentinovo, rojstne dneve, najavo rojstev, šaljiva sporočila, prošnje za botre, pa še za kaj drugega… omejitev je samo vaša domišljija.

Barvni čarobni lončki ne “skrijejo” natisnjenih elementov enako. Primerjavo posameznih čarobnih lončkov za tisk glede na barvo lončka si lahko pogledate TUKAJ.
Vsak lonček vam pošljemo zapakiran v ločeno darilno škatlico, brez potiska.

Opomba: prikazane fotografije izdelkov ne predstavljajo nujno 100% točnih barv – odvisne so od monitorja na katerem jih opazujete oz. se lahko ločijo tudi zaradi različnih serij dobaviteljev.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Facebook
Twitter
LinkedIn