Primerjava čarobnih lončkov za tisk

Primerjava čarobnih lončkov za tisk – da se lažje odločite za izbiro barve lončka

Primerjava čarobnih lončkov za tiskV naši ponudbi lahko najdete več čarobnih lončkov za tisk (magic mug). Razlikujejo se po barvi in ročaju samega lončka. Oblika ročaja seveda ne vpliva na “čarobne moči” samega lončka – lončki za zaljubljene se obnašajo enako kot lončki z navadnimi ročaji. V odvisnosti od osnovne barve lončka je vidnost natisnjenih elementov v hladnem stanju. Temnejši lončki bolj “skrijejo” natisnjene elemente, na svetlejših pa so le-ti že v hladnem stanju delno vidni.

Čarobne skodelice so še posebej primerne za manjša presenečenja, kot je to prošnja za botra ali botro, vabilo na zabavo presenečenja, mogoče za skrivanje kakšne bolj “predrzne ” slikice ali besedila, pa še kaj. Vsi čarobni lončki se lahko pomivajo v domačih pomivalnih strojih, priporočamo pa ročno pranje za daljšo obstojnost natisnjenih motivov. Vsako skodelico pošljemo v darilni kartonski embalaži.

Največje” čarobne moči” imajo črni lončki. Ti vpijejo skoraj vso svetlobo in so natisnjeni elementi v hladnem stanju zelo slabo vidni. Rdeči lončki pa odbijajo samo rdečo barvo in so teoretično skriti vsi natisnjeni rdeči elementi na motivu. V praksi je to težko doseči, saj bi morala biti barva natisnjenega elementa točno takšna, kot je sama barva lončka. Zaradi tega je na rdečih lončkih zelo dobro skrita rdeča (pa tudi rumena) barva ostali elementi pa so vidni v črnih odtenkih. Enak princip velja za ostale barve (modri skrijejo modre elemente, zeleni zelene,…). Pri zelenih je posebnost še ta, da se ne razbarvajo popolnoma – z vročo tekočino ne postanejo popolnoma beli.

Primerjava čarobnih lončkov za tisk je vidna na spodnjih slikah. Čarobne skodelice so prikazane v “hladnem” in “vročem” stanju.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje le-te. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ob obisku spletnih strani, le-te lahko shranijo določene informacije na vašo napravo/brskalnih - običajno v obliki piškotkov. Tukaj lahko nastavite obnašanje piškotkov.

Ti piškotki so potrebni za delovanje te spletne strani in jih ni možno izklopiti.

Za delovanje te spletne strani uporabljamo naslednje piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Uporabljamo Woocommerce spletno trgovino. Za spletno košarico in obdelavo naročil, uporabljamo naslednje obvezne piškotke (ni jih možno izklopiti).  
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Decline all Services
Accept all Services