Domov » Trgovina » Magični lonček – čarobna skodelica “love”

Magični lonček - čarobna skodelica "love"

Unikatno darilo – naložite svojo fotografijo in po želji dodajte še napis. Magični črni lonček bomo izdelali posebej za vas. Čarobna skodelica ima vgraviran napis “love”, ki je viden tudi v hladnem stanju. Prikazana je tudi v vročem stanju lončka  – v beli barvi in ne izstopa preveč… Z vročo tekočino v lončku pa se prikaže še vaše sporočilo.

8,00 

Na zalogi

  • Besedilo za napis

  • Čim večja fotografija

    • (max velikost slike 24 MB)

Opis

Magični lonček – čarobna skodelica “love” ima tako kot ostali prostor za tisk velik približno 195 x 85 mm. Del tega prostora zaseda že v hladnem stanju viden napis “love”. Vaše slike in napise je potrebno zato primerno izbrati in kombinirati z obstoječim napisom. Če boste dodali tudi slike, pazite, da boto le-te dovolj velike, da bo tisk kvaliteten. Običajno fotografije iz spletnih strani niso dovolj velike. Preden bomo vaš magični lonček izdelali, vam dizajn pošljemo v potrditev.

Magični lonček – čarobna skodelica “love”, izbira elementov za tisk

Lonček je zaradi lažje predstave razdeljen na tri dele (A, B in C). Na slikah skodelice sta predstavljena primera z “ležečo” in “stoječo” fotografijo (seveda so zraven lahko tudi napisi…). Zaradi tega je boljše izbrati “ležečo” fotografijo (pokrila bo večji del skodelice).

Ob zaključku svojega naročila lahko dodate še sporočilo o tem, kako ste si zamislili svojo skodelico – pozicija natisnjenih elementov. Preden bomo izdelali vaš lonček, vam dizajn pošljemo v potrditev.

Čarobni lonček – čarovnija na delu…

Ko vlijete v čarobni lonček vročo tekočino, bo čarobna skodelica počasi spremenila barvo – postala bo svetlejša (skoraj bela), prikazali se bodo natisnjeni elementi. Takšne skodelice so primerno darilo za sporočanje misli ob posebnih priložnostih. Uporabne so za valentinovo, rojstne dneve, najavo rojstev, šaljiva sporočila, prošnje za botre, pa še za kaj drugega… omejitev je samo vaša domišljija.

Barvni čarobni lončki ne “skrijejo” natisnjenih elementov enako. Primerjavo posameznih čarobnih lončkov za tisk glede na barvo lončka si lahko pogledate TUKAJ.
Vsak lonček vam pošljemo zapakiran v ločeno darilno škatlico, brez potiska.

Opomba: prikazane fotografije izdelkov ne predstavljajo nujno 100% točnih barv – odvisne so od monitorja na katerem jih opazujete oz. se lahko ločijo tudi zaradi različnih serij dobaviteljev.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje le-te. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ob obisku spletnih strani, le-te lahko shranijo določene informacije na vašo napravo/brskalnih - običajno v obliki piškotkov. Tukaj lahko nastavite obnašanje piškotkov.

Ti piškotki so potrebni za delovanje te spletne strani in jih ni možno izklopiti.

Za delovanje te spletne strani uporabljamo naslednje piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Uporabljamo Woocommerce spletno trgovino. Za spletno košarico in obdelavo naročil, uporabljamo naslednje obvezne piškotke (ni jih možno izklopiti).  
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Decline all Services
Accept all Services