Domov » Trgovina » Rumena dvobarvna skodelica za zaljubljene

Rumena dvobarvna skodelica za zaljubljene

Keramični lonček za tisk v rumeno/beli izvedbi. Ročaj v obliki srčka, primerno darilo za valentinovo, rojstni dan ali kakšno drugo priložnost. Dodajte samo svojo sliko in/ali napis pa boste imeli unikatno darilce.

8,00 

Na zalogi

  • Besedilo za napis

  • Slika, fotografija

    • (max velikost slike 512 MB)
  • Slika, fotografija

    Opcija - dodatna fotografija

    • (max velikost slike 512 MB)

Opis

Rumena dvobarvna skodelica za zaljubljene ima ročaj v obliki srčka in s tem predstavlja dodatno simbolično vrednost darilca. Tudi ta lonček za tisk omogoča veliko površino za vaše sporočilo. Na skodelici je prostor za tisk v velikosti približno 195 x 85 mm. Dodate lahko fotografijo in besedilo oziroma kakršno koli kombinacijo si zamislite. Preden bomo rumeno dvobarvno skodelico izdelali, vam pošljemo osnutev v potrditev. Samo skodelico prejmete zapakirano v nevtralno kartonsko darilno škatlico. Če potrdite osnutek dovolj hitro, gre običajno skodelica na pošto še isti dan. Vam rumena barva lončka ni všeč? Izberete si lahko tudi rdečo ali belo navadno skodelico ali pa magično skodelico z ročajem v obliki srčka in to v treh barvnih različicah.

Rdeča dvobarvna skodelica za zaljubljene Beli foto lonček za tisk - Print Mug Modri čarobni lonček za zaljubljene - valentinovo Rdeči čarobni lonček za zaljubljene - valentinovo, foto mug Črni čarobni lonček za zaljubljene - valentinovo

Rumena dvobarvna skodelica za zaljubljene – izbira elementov za tisk na skodelico

Skodelica za tisk - rumeni lončekLonček je zaradi lažje predstave razdeljen na tri dele (A, B in C). Na slikah skodelice sta predstavljena primera z “ležečo” in “stoječo” fotografijo (seveda so zraven lahko tudi napisi…). Zaradi tega je boljše izbrati “ležečo” fotografijo (pokrila bo večji del skodelice). Pazite, da bo izbrana fotografija dovolj velika in bodo s tem natisnjeni elementi tudi dovolj kvalitetni. Običajno so samo slike vzete iz spletnih strani premajhne – ni pa nujno. Preden bomo lonček izdelali bomo preverili prejeto gradivo in vas opozorili, če bo kaj narobe.

Preden oddate svoje spletno naročilo, lahko še dopišete svoje dodatne želje – barva besedila, pozicija elementov na lončku ali kaj drugega.

Za daljšo obstojnost natisnjenih elementov na skodelici, priporočamo ročno pranje. Lonček ni primeren za pranje v industrijskih pomivalnih strojih. Sublimacijske skodelice ne izpostavljajte dalj časa UV svetlobi.

Prikazane fotografije izdelkov ne predstavljajo nujno 100% točnih barv – odvisne so od monitorja na katerem jih opazujete oz. se lahko ločijo tudi zaradi različnih serij dobaviteljev. Na monitorju vidite prikaz barv v RGB načinu, lončki se pa tiskajo v CMYK načinu. Ta dva barvna prostora pa se malce tudi razlikujeta…

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Facebook
Twitter
LinkedIn