Domov » Trgovina » Beli foto lonček za zaljubljene – valentinovo

Beli foto lonček za zaljubljene - valentinovo

Unikatno darilo za valentinovo, poroko… Na lonček dodajte sporočilo za svojega dragega/drago in ga presenetite že zjutraj s toplim napitkom. Naložite svojo fotografijo in po želji dodajte še napis. Skodelico bomo izdelali posebej za vas.

8,00 

Na zalogi

  • Besedilo za napis

  • Čim večja fotografija

Opis

Za obdaritev svoje drage/dragega lahko uporabite tudi beli foto lonček za zaljubljene. Bela skodelica ima ročaj v obliki srčka in je primerno simbolno darilo. Na lonček je možno natisniti barvno sliko in/ali besedilo v velikosti približno 200 x 85 mm. Fotografija naj bo čim večja, da bo pri tisku dovolj kvalitetna. Običajno fotografije iz spletnih strani niso dovolj velike.

Beli foto lonček za zaljubljene – izbira elementov za tisk na lonček

Lonček je zaradi lažje predstave razdeljen na tri dele (A, B in C). Na slikah skodelice sta predstavljena primera z “ležečo” in “stoječo” fotografijo (seveda so zraven lahko tudi napisi…). Zaradi tega je boljše izbrati “ležečo” fotografijo (pokrila bo večji del skodelice).

Ob zaključku svojega naročila lahko dodate še sporočilo o tem, kako ste si zamislili svojo skodelico – pozicija natisnjenih elementov. Preden bomo izdelali vaš lonček, vam dizajn pošljemo v potrditev. Skodelica ni primerna za pomivanje v industrijskih pomivalnih strojih.
Če želite lahko izberete tudi katerega od ostalih lončkov v tej kategoriji…

 

Dodatne informacije

Teža 0,42 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Facebook
Twitter
LinkedIn