Domov » Trgovina » Beli foto lonček za zaljubljene – valentinovo

Beli foto lonček za zaljubljene – valentinovo

Unikatno darilo za valentinovo, poroko… Na lonček dodajte sporočilo za svojega dragega/drago in ga presenetite že zjutraj s toplim napitkom. Naložite svojo fotografijo in po želji dodajte še napis. Skodelico bomo izdelali posebej za vas.

9,00 

Na zalogi

  • Besedilo za napis

  • Slika, fotografija

    • (max velikost slike 512 MB)
  • Slika, fotografija

    Opcija - dodatna fotografija

    • (max velikost slike 512 MB)

Opis

Za obdaritev svoje drage/dragega lahko uporabite tudi beli foto lonček za zaljubljene. Bela skodelica ima ročaj v obliki srčka in je primerno simbolno darilo. Na lonček je možno natisniti barvno sliko in/ali besedilo v velikosti približno 200 x 85 mm. Fotografija naj bo čim večja, da bo pri tisku dovolj kvalitetna. Običajno fotografije iz spletnih strani niso dovolj velike.

Beli foto lonček za zaljubljene – izbira elementov za tisk na lonček

Lonček je zaradi lažje predstave razdeljen na tri dele (A, B in C). Na slikah skodelice sta predstavljena primera z “ležečo” in “stoječo” fotografijo (seveda so zraven lahko tudi napisi…). Zaradi tega je boljše izbrati “ležečo” fotografijo (pokrila bo večji del skodelice).

Ob zaključku svojega naročila lahko dodate še sporočilo o tem, kako ste si zamislili svojo skodelico – pozicija natisnjenih elementov. Preden bomo izdelali vaš lonček, vam dizajn pošljemo v potrditev. Skodelica ni primerna za pomivanje v industrijskih pomivalnih strojih.
Če želite lahko izberete tudi katerega od ostalih lončkov v tej kategoriji…

Za daljšo obstojnost natisnjenih elementov na skodelici, priporočamo ročno pranje. Lonček ni primeren za pranje v industrijskih pomivalnih strojih. Sublimacijske skodelice ne izpostavljajte dalj časa UV svetlobi.

 

Dodatne informacije

Teža 0,42 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Facebook
Twitter
LinkedIn