Domov » Trgovina » Čarobni črni lonček – magična skodelica za zaljubljene

Čarobni črni lonček - magična skodelica za zaljubljene

Lonček z ročajem v obliki srčka. Za majhne in velike zaljubljence, za prvi “ljubim te” na skriti način. Besedilo in fotografija omogočata osebno sporočilo za vse priložnosti.

8,00 

Ni na zalogi

Opis

Magični lonček za zaljubljene ali pa kar tako, ker je drugačen. Izbira primerne barve, fotografije in besedila lahko verjetno pozdravi vsako “zlomljeno” srce. Če ste bolj sramežljive narave in bi radi svojo drago ali dragega presenetili – pomislite na skrito sporočilo na čarobnem lončku.
Za tisk na skodelico izberite primerno sliko in besedilo, vse ostalo pa bomo naredili mi. Če želite, lahko potiskano skodelico pošljemo direktno na naslov vaše ljubljene osebe. Je pa “osebno” darilo mogoče boljše “osebno” vročiti…

Izbira elementov za tisk na čarobni lonček za zaljubljene

Lonček omogoča  za tisk površino velikosti približno 195 x 85 mm. Če želite imeti na skodelici fotografijo, naj bo ta dovolj velika (običajno tiste iz spleta niso, ni pa nujno), da bo tisk kvaliteten. Pri izbiri primernega motiva naj bo le-ta “ležeč” in ne pokončen. Na ta način bo fotografija pokrila večji del lončka. Lahko pa je na eni strani skodelice natisnjena fotografija, na drugi pa besedilo. Možne so seveda tudi druge kombinacije – dve fotografiji in vmes besedilo, brez fotografije ali pa kaj drugega.
Lonček je zaradi lažje predstave razdeljen na tri dele (A, B in C). Na slikah skodelice sta predstavljena primera z “ležečo” in “stoječo” fotografijo (seveda so zraven lahko tudi napisi…). Zaradi tega je boljše izbrati “ležečo” fotografijo (pokrila bo večji del skodelice).

Ob zaključku svojega naročila lahko dodate še sporočilo o tem, kako ste si zamislili svojo skodelico – pozicija natisnjenih elementov. Preden bomo izdelali vaš lonček, vam dizajn pošljemo v potrditev.

Čarobni lonček – čarovnija na delu…

Ko vlijete v čarobni lonček vročo tekočino, bo čarobna skodelica počasi spremenila barvo – postala bo bela in prikazali se bodo natisnjeni elementi. Takšne skodelice so primerno darilo za sporočanje misli ob posebnih priložnostih. Uporabne so za valentinovo, rojstne dneve, najavo rojstev, šaljiva sporočila, prošnje za botre, pa še za kaj drugega… omejitev je samo vaša domišljija.

Primerjavo posameznih magičnih skodelic za tisk glede na barvo lončka si lahko pogledate TUKAJ. Različne čarobne skodelice (glede na barvo)  tudi različno “skrijejo” natisnjene elemente.
Vsak lonček vam pošljemo zapakiran v ločeno darilno škatlico, brez potiska.

Opomba: prikazane fotografije izdelkov ne predstavljajo nujno 100% točnih barv – odvisne so od monitorja na katerem jih opazujete oz. se lahko ločijo tudi zaradi različnih serij dobaviteljev.

5 mnenj za Čarobni črni lonček – magična skodelica za zaljubljene

 1. 5 out of 5

  Ivana Logar

  Zelo odlicno

 2. 5 out of 5

  Anonimni

  Zelo sam zadovoljna

 3. 5 out of 5

  Alojz D.

  super

 4. 4 out of 5

  Anonimno

  Lep izdelek in prijazno osebje.

 5. 4 out of 5

  Simona

  Prisrčno darilo

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje le-te. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ob obisku spletnih strani, le-te lahko shranijo določene informacije na vašo napravo/brskalnih - običajno v obliki piškotkov. Tukaj lahko nastavite obnašanje piškotkov.

Ti piškotki so potrebni za delovanje te spletne strani in jih ni možno izklopiti.

Za delovanje te spletne strani uporabljamo naslednje piškotke
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Uporabljamo Woocommerce spletno trgovino. Za spletno košarico in obdelavo naročil, uporabljamo naslednje obvezne piškotke (ni jih možno izklopiti).  
 • woocommerce_cart_hash
 • woocommerce_items_in_cart

Decline all Services
Accept all Services