Domov » Trgovina » Bela keramična skodelica za tisk

Bela keramična skodelica za tisk

Beli foto lonček, primeren za tisk s pomočjo sublimacije. Natisnemo vam lahko tako besedilo kot fotografijo. Skodelica je izdelana iz keramike, s kvalitetnim premazom, je popolnoma bele barve in se lahko pomiva v pomivalnih strojih. Lončki z možnostjo tiska so lahko tudi primerno promocijsko darilo, darilo za obletnice, praznovanja, zabavo ali samo za jutranje pitje kave.

8,00 

Na zalogi

 • Besedilo za napis

 • Slika, fotografija

  • (max velikost slike 512 MB)
 • Slika, fotografija

  Opcija - dodatna fotografija

  • (max velikost slike 512 MB)
SKU BL-1000 Categories ,

Opis

Bela keramična skodelica za tisk

Bela keramična skodelica za tisk barvne slike in/ali besedila v velikosti približno 190 x 85 mm. Fotografija naj bo čim večja, da bo pri tisku dovolj kvalitetna. Običajno fotografije iz spletnih strani niso dovolj velike.

Bela keramična skodelica za tisk – izbira elementov za tisk

Za tisk kvalitetnih slik je potrebna ločljivost vsaj 200 DPI. V primeru, da poslana fotografija ni primerna za tisk, vas bomo pred izdelavo bele skodelice na to opozorili.
Lonček je zaradi lažje predstave razdeljen na tri dela (A, B in C). Na slikah skodelice sta predstavljena primera z “ležečo” in “stoječo” fotografijo (seveda so zraven lahko tudi napisi…). Zaradi tega je boljše izbrati “ležečo” fotografijo (pokrila bo večji del skodelice).

Ob zaključku svojega naročila lahko dodate še sporočilo o tem, kako ste si zamislili svojo skodelico – pozicija natisnjenih elementov. Preden bomo izdelali vaš lonček, vam dizajn pošljemo v potrditev.

Za daljšo obstojnost natisnjenih elementov na skodelici, priporočamo ročno pranje. Lonček ni primeren za pranje v industrijskih pomivalnih strojih. Sublimacijske skodelice ne izpostavljajte dalj časa UV svetlobi.
Če imate dodatne želje ali pa samo vprašanja, lahko uporabite naš kontaktni obrazec, nekaj odgovorov na pogosta vprašanja pa najdete tukaj.

Vsak lonček vam pošljemo zapakiran v ločeno darilno škatlico, brez potiska.

Opomba: prikazane fotografije izdelkov ne predstavljajo nujno 100% točnih barv – odvisne so od monitorja na katerem jih opazujete oz. se lahko ločijo tudi zaradi različnih serij dobaviteljev.

Dodatne informacije

Teža 0,42 kg

1 mnenje za Bela keramična skodelica za tisk

 1. 5 out of 5

  Polona Pompe

  Dala bi kar plus 5, ce bi lahko. Ker sta bila tisk kot dostava hitri. In sam izdelek licno narejen. Predvsem mi je bilo vsec to, da se nisem sama matrala s sestavljanjem koncnega izdelka. Samo par klikov in je bilo vse narejeno. Pohvalno res.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Facebook
Twitter
LinkedIn