Tisk na skodelice – fotografije na lončkih

Tisk na skodelice je enostaven in hiter način za izdelavo darila “v zadnjem trenutku”. Sam postopek tiska na lončke je enostaven in hiter, tako da je možno resnično izdelati darilce za vsako priložnost tudi, če je na razpolago samo 10 minut…

Tisk na skodelice

Pri tisku na lončke uporabljamo tehnologijo, ki se imenuje sublimacija. Pri tem se barva (natisnjeni motiv) “zapeče” v površino in je tisk zelo obstojen. Izdelki, ki jih je možno potiskati na ta način imajo zunanjost prevlečeno s poliestrom. Tisk je tako možen na celo paleto izdelkov, pogoje je le ta, da so le-ti prevlečeni s poliestrom. Postopek je seveda enak tudi pri dvobarvnih skodelicah.

Tisk na čarobne skodelice (Magic Mug)

Tisk na skodelice

Tudi ti lončki so od zunaj prevlečeni s poliestrom in omogočajo barvni tisk. Je pa pri izdelavi teh skodelic uporabljeno barvilo toplotno občutljivo. Takoj, ko se v skodelico nalije vroča tekočina, se začne proces “razbarvanja”. Skodelica po kratkem času (odvisno od toplote nalite tekočine) postane svetla (skoraj bela) in prikaže natisnjeni motiv.

Ko v skodelici ni vroče tekočine, je le-ta prikazana v svoji osnovni barvi. Natisnjeni motiv je delno viden tudi, ko v skodelici ni vroče tekočine. Najbolj je “skrit” pri črnih čarobnih skodelicah. Pri ostalih so bolj skriti samo elementi, ki so v barvi skodelice (rdeči napis na rdeči skodelici je manj viden kot modri…). To je fizikalni pojav in tega ni možno enostavno spremeniti. Rdeča skodelica “odbija” samo rdečo barvo ostale pa ne in zaradi tega vidimo ostali del natisnjenega motiv bolj ali manj v črnih odtenkih. Primerjavo različnih čarobnih skodelic lahko vidite TUKAJ.

Komentiraj

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje le-te. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ob obisku spletnih strani, le-te lahko shranijo določene informacije na vašo napravo/brskalnih - običajno v obliki piškotkov. Tukaj lahko nastavite obnašanje piškotkov.

Ti piškotki so potrebni za delovanje te spletne strani in jih ni možno izklopiti.

Za delovanje te spletne strani uporabljamo naslednje piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Uporabljamo Woocommerce spletno trgovino. Za spletno košarico in obdelavo naročil, uporabljamo naslednje obvezne piškotke (ni jih možno izklopiti).  
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Decline all Services
Accept all Services