Domov » Trgovina » Zlata skodelica

Zlata skodelica

Lonček je v zlati barvi, posut z bleščicami, rahlo se lesketa na svetlobi. Za tisk so primerni predvsem napisi in karikature v temnejših barvah. Zaradi zlate podlage ni možno natisniti bele barve.

8,00 

Na zalogi

  • Besedilo za napis

  • Slika, fotografija

  • Slika, fotografija

    Opcija - dodatna fotografija

SKU ZL-1010 Categories ,

Opis

Zlata skodelica (keramična) za tisk barvne slike in/ali besedila v velikosti približno 190 x 85 mm. Fotografija naj bo čim večja, da bo pri tisku dovolj kvalitetna. Običajno fotografije iz spletnih strani niso dovolj velike.

Zlata skodelica za tisk – izbira elementov za tisk

Za tisk kvalitetnih slik je potrebna ločljivost vsaj 200 DPI. V primeru, da poslana fotografija ni primerna za tisk, vas bomo pred izdelavo bele skodelice na to opozorili.
Lonček je zaradi lažje predstave razdeljen na tri dela (A, B in C). Na slikah skodelice sta predstavljena primera z “ležečo” in “stoječo” fotografijo (seveda so zraven lahko tudi napisi…). Zaradi tega je boljše izbrati “ležečo” fotografijo (pokrila bo večji del skodelice).

Ob zaključku svojega naročila lahko dodate še sporočilo o tem, kako ste si zamislili svojo skodelico – pozicija natisnjenih elementov. Preden bomo izdelali vaš lonček, vam dizajn pošljemo v potrditev.

Za daljšo obstojnost natisnjenih elementov na skodelici, priporočamo ročno pranje. Lonček ni primeren za pranje v industrijskih pomivalnih strojih. Sublimacijske skodelice ne izpostavljajte dalj časa UV svetlobi.

Če imate dodatne želje ali pa samo vprašanja, lahko uporabite naš kontaktni obrazec, nekaj odgovorov na pogosta vprašanja pa najdete tukaj.

Vsak lonček vam pošljemo zapakiran v ločeno darilno škatlico, brez potiska.

Opomba: prikazane fotografije izdelkov ne predstavljajo nujno 100% točnih barv – odvisne so od monitorja na katerem jih opazujete oz. se lahko ločijo tudi zaradi različnih serij dobaviteljev.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Facebook
Twitter
LinkedIn