Domov » Trgovina » Šaljivi darilni lonček – opica

Šaljivi darilni lonček – opica

Beli darilni foto lonček, primeren za tisk s pomočjo sublimacije. Skodelica ima na dnu natisnjeno šaljivo slikico. Natisnemo vam lahko tako besedilo kot fotografijo. Lončki z možnostjo tiska so lahko tudi primerno promocijsko darilo, darilo za obletnice, praznovanja, zabavo ali samo za jutranje pitje kave.

8,00 

Na zalogi

 • Besedilo za napis

 • Slika, fotografija

  • (max velikost slike 512 MB)
 • Slika, fotografija

  Opcija - dodatna fotografija

  • (max velikost slike 512 MB)
SKU BL-1080 Categories ,

Opis

Foto skodelice - prikaz elementov za tiskŠaljivi darilni lonček (skodelica) omogoča tisk barvne slike in/ali besedila v velikosti približno 190 x 85 mm. Fotografija naj bo čim večja, da bo pri tisku dovolj kvalitetna. Šaljiva skodelica ima na dnu natisnjen obraz smejoče opice, ki je viden šele, ko začnete iz skodelice piti (dvignete skodelico)…

Šaljivi darilni lonček – izbira elementov za tisk

Za tisk kvalitetnih slik je potrebna ločljivost vsaj 200 DPI. V primeru, da poslana fotografija ni primerna za tisk, vas bomo pred izdelavo bele skodelice na to opozorili.
Lonček je zaradi lažje predstave razdeljen na tri dela (A, B in C). Na slikah skodelice sta predstavljena primera z “ležečo” in “stoječo” fotografijo (seveda so zraven lahko tudi napisi…). Zaradi tega je boljše izbrati “ležečo” fotografijo (pokrila bo večji del skodelice).

Ob zaključku svojega naročila lahko dodate še sporočilo o tem, kako ste si zamislili svojo skodelico – pozicija natisnjenih elementov. Preden bomo izdelali vaš lonček, vam dizajn pošljemo v potrditev.

Za daljšo obstojnost natisnjenih elementov na skodelici, priporočamo ročno pranje. Lonček ni primeren za pranje v industrijskih pomivalnih strojih. Sublimacijske skodelice ne izpostavljajte dalj časa UV svetlobi.
Če imate dodatne želje ali pa samo vprašanja, lahko uporabite naš kontaktni obrazec, nekaj odgovorov na pogosta vprašanja pa najdete tukaj.

Vsak lonček vam pošljemo zapakiran v ločeno darilno škatlico, brez potiska.

Opomba: prikazane fotografije izdelkov ne predstavljajo nujno 100% točnih barv – odvisne so od monitorja na katerem jih opazujete oz. se lahko ločijo tudi zaradi različnih serij dobaviteljev.

1 mnenje za Šaljivi darilni lonček – opica

 1. 5 out of 5

  Ida N.

  Super zadovoljna s šalco, osebje pa prijazno in odzivno! Hvala 🙂

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Facebook
Twitter
LinkedIn