Domov » Trgovina » Magični magenta lonček – čarobna skodelica za tisk

Magični magenta lonček – čarobna skodelica za tisk

Magični klasični lonček, darilo za presenečenje. Skrito sporočilo na skodelici bo razveselilo vsakega prejemnika. Izberite barvo, dodajte fotografijo in besedilo – keramični lonček bomo izdelali posebej za vas.

8,00 

Ni na zalogi

SKU ML-2004 Categories ,

Opis

Na magični lonček (čarobno magenta skodelico) je možno natisniti fotografijo (barvno ali črno/belo) skupaj z besedilom ali pa samo besedilo… Lonček omogoča tisk elementov v velikosti približno 195 x 85 mm. Fotografija naj bo čim večja, da bo pri tisku dovolj kvalitetna. Običajno fotografije iz spletnih strani niso dovolj velike.

Izbira elementov za tisk na čarobni lonček

Lonček je zaradi lažje predstave razdeljen na tri dele (A, B in C). Na slikah skodelice sta predstavljena primera z “ležečo” in “stoječo” fotografijo (seveda so zraven lahko tudi napisi…). Priporočljivo je izbrati “ležečo” fotografijo, ki bo pokrila večji del skodelice. Lahko pa je na eni strani fotografija, na drugi pa besedilo, voščilo, čestitka ali kaj podobnega.

Ob zaključku svojega naročila lahko dodate še sporočilo o tem, kako ste si zamislili svojo skodelico – pozicija natisnjenih elementov. Preden bomo izdelali vaš lonček, vam dizajn pošljemo v potrditev.

Za daljšo obstojnost natisnjenih elementov na skodelici, priporočamo ročno pranje. Lonček ni primeren za pranje v industrijskih pomivalnih strojih. Sublimacijske skodelice ne izpostavljajte dalj časa UV svetlobi.

Čarobni lonček – čarovnija na delu…

Ko vlijete v čarobni lonček vročo tekočino, bo čarobna skodelica počasi spremenila barvo – postala bo svetlejša (skoraj bela), prikazali se bodo natisnjeni elementi. Takšne skodelice so primerno darilo ob posebnih priložnostih. Uporabne so za valentinovo, rojstne dneve, najavo rojstev, šaljiva sporočila, prošnje za botre, pa še za kaj drugega… omejitev je samo vaša domišljija.

Barvni čarobni lončki ne “skrijejo” natisnjenih elementov enako. Primerjavo posameznih čarobnih lončkov za tisk glede na barvo lončka si lahko pogledate TUKAJ.
Vsak lonček vam pošljemo zapakiran v ločeno darilno škatlico, brez potiska.

Opomba: prikazane fotografije izdelkov ne predstavljajo nujno 100% točnih barv – odvisne so od monitorja na katerem jih opazujete oz. se lahko ločijo tudi zaradi različnih serij dobaviteljev.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Facebook
Twitter
LinkedIn