Domov » Trgovina » Dvobarvni foto lonček – skodelica za tisk (vijolična)

Dvobarvni foto lonček – skodelica za tisk (vijolična)

Dvobarvni foto lonček, primeren za tisk s pomočjo sublimacije. Na skodelico se lahko doda fotografija in besedilo oz. kombinacija teh elementov. Lončki z možnostjo tiska so lahko tudi primerno promocijsko darilo, darilo za obletnice, praznovanja, zabavo ali samo za jutranje pitje kave.

9,00 

Na zalogi

  • Besedilo za napis

  • Slika, fotografija

    • (max velikost slike 512 MB)
  • Slika, fotografija

    Opcija - dodatna fotografija

    • (max velikost slike 512 MB)
SKU DL-1065-1 Categories ,

Opis

Dvobarvni lončkiDvobarvni vijolični foto lonček ima notranjost in ročaj v posebni barvi, zunanjost pa je bela. V ostalih karakteristikah je skodelica podobna navadni enobarvni beli skodelici. Na lonček je možno natisniti fotografijo in/ali poljubno besedilo v velikosti približno 195 x 85 mm. Pri izbiri fotografije bodite pozorni na velikost. Za kvalitetni tisk običajno fotografije iz spletnih strani niso primerne (ni pa to pravilo). Za tisk kvalitetnih slik je potrebna ločljivost vsaj 200 DPI. V primeru, da poslana fotografija ni primerna za tisk, vas bomo pred izdelavo skodelice na to opozorili.
Dvobarvni foto lonček je zaradi lažje predstave razdeljen na tri dela (A, B in C). Na slikah skodelice sta predstavljena primera z “ležečo” in “stoječo” fotografijo. Če želite imeti “pokriti” večji del lončka, izberite ležečo fotografijo – pokrila bo večjo površino. Pokončno fotografijo lahko kombinirate z besedilom in tako tudi “zapolnite” prostor, ki je na razpolago za tisk.

Ob zaključku svojega naročila lahko dodate še sporočilo o tem, kako ste si zamislili svojo skodelico – pozicija natisnjenih elementov. Preden bomo izdelali vaš lonček, vam dizajn pošljemo v potrditev.
Če imate dodatne želje ali pa samo vprašanja, lahko uporabite naš kontaktni obrazec, nekaj odgovorov na pogosta vprašanja pa najdete tukaj.

Za daljšo obstojnost natisnjenih elementov na skodelici, priporočamo ročno pranje. Lonček ni primeren za pranje v industrijskih pomivalnih strojih. Sublimacijske skodelice ne izpostavljajte dalj časa UV svetlobi.

Prikazane fotografije izdelkov ne predstavljajo nujno 100% točnih barv – odvisne so od monitorja na katerem jih opazujete oz. se lahko ločijo tudi zaradi različnih serij dobaviteljev. Na monitorju vidite tudi prikaz barv v RGB načinu, lončki se pa tiskajo v CMYK načinu. Ta dva barvna prostora pa se malce tudi razlikujeta…

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Facebook
Twitter
LinkedIn