Domov » Trgovina » Dvobarvna rumena skodelica z žličko

Dvobarvna rumena skodelica z žličko

Dvobarvni foto lonček, primeren za tisk s pomočjo sublimacije. Skodelica je izdelana iz keramike, je popolnoma bele barve in se lahko pomiva v pomivalnih strojih. Lončki z možnostjo tiska so lahko tudi primerno promocijsko darilo, darilo za obletnice, praznovanja, zabavo ali samo za jutranje pitje kave.

8,00 

Na zalogi

  • Besedilo za napis

  • Slika, fotografija

    • (max velikost slike 512 MB)
  • Slika, fotografija

    Opcija - dodatna fotografija

    • (max velikost slike 512 MB)
SKU EL-1003 Categories ,

Opis

Dvobarvna skodelica z žličko - prikazDvobarvna rumena skodelica z žličko ima notranjost in ročaj v posebni barvi, zunanjost je bela, priložena pa je še žlička. Skodelica ima ročaj prirejen za shranjevanje priložene žličke. Na lonček je možno natisniti fotografijo in/ali poljubno besedilo v velikosti približno 190 x 55 mm. Pri teh skodelicah je površina za tisk po višini omejena in je natisnjeni element samo na zgornji polovici skodelice.  Za tisk kvalitetnih slik je potrebna ločljivost vsaj 200 DPI. V primeru, da poslana fotografija ni primerna za tisk, vas bomo pred izdelavo bele skodelice na to opozorili.
Lonček je zaradi lažje predstave razdeljen na tri dela (A, B in C). Na slikah skodelice sta predstavljena primera z “ležečo” in “stoječo” fotografijo (seveda so zraven lahko tudi napisi…). Zaradi tega je boljše izbrati “ležečo” fotografijo (pokrila bo večji del skodelice).

 

Ob zaključku svojega naročila lahko dodate še sporočilo o tem, kako ste si zamislili svojo skodelico – pozicija natisnjenih elementov. Preden bomo izdelali vaš lonček, vam dizajn pošljemo v potrditev.
Če imate dodatne želje ali pa samo vprašanja, lahko uporabite naš kontaktni obrazec, nekaj odgovorov na pogosta vprašanja pa najdete tukaj.

Za daljšo obstojnost natisnjenih elementov na skodelici, priporočamo ročno pranje. Lonček ni primeren za pranje v industrijskih pomivalnih strojih. Sublimacijske skodelice ne izpostavljajte dalj časa UV svetlobi.

Prikazane fotografije izdelkov ne predstavljajo nujno 100% točnih barv – odvisne so od monitorja na katerem jih opazujete oz. se lahko ločijo tudi zaradi različnih serij dobaviteljev. Na monitorju vidite tudi prikaz barv v RGB načinu, lončki se pa tiskajo v CMYK načinu. Ta dva barvna prostora pa se malce tudi razlikujeta…

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Facebook
Twitter
LinkedIn