Domov » Trgovina » Beli lonček za rojstni dan – notranjost že natisnjena

Beli lonček za rojstni dan – notranjost že natisnjena

Beli foto lonček, ki je znotraj že potiskan z besedilom “Happy Birthday” – na zunanjo stran pa lahko dodate po želji sporočilo za slavljenca. Na skodelico vam lahko natisnemo tako besedilo kot fotografijo. Skodelica se lahko pomiva v pomivalnih strojih. Lončki z možnostjo tiska so lahko tudi primerno promocijsko darilo, darilo za obletnice, praznovanja, zabavo ali samo za jutranje pitje kave.

8,00 

Na zalogi

 • Besedilo za napis

 • Slika, fotografija

  • (max velikost slike 512 MB)
 • Slika, fotografija

  Opcija - dodatna fotografija

  • (max velikost slike 512 MB)
SKU BL-1050 Categories ,

Opis

Skodelica za rojstni danBela keramična skodelica za tisk barvne slike in/ali besedila v velikosti približno 190 x 85 mm. Notranjost je pri tej skodelici že potiskana, vaši elementi pa se dodajo na zunanjo stran lončka. Fotografija naj bo čim večja, da bo pri tisku dovolj kvalitetna.

Bela keramična skodelica za tisk – izbira elementov za tisk

Za tisk kvalitetnih slik je potrebna ločljivost vsaj 200 DPI. V primeru, da poslana fotografija ni primerna za tisk, vas bomo pred izdelavo bele skodelice na to opozorili.
Lonček je zaradi lažje predstave razdeljen na tri dela (A, B in C). Na slikah skodelice sta predstavljena primera z “ležečo” in “stoječo” fotografijo (seveda so zraven lahko tudi napisi…). Zaradi tega je boljše izbrati “ležečo” fotografijo (pokrila bo večji del skodelice).

Ob zaključku svojega naročila lahko dodate še sporočilo o tem, kako ste si zamislili svojo skodelico – pozicija natisnjenih elementov. Preden bomo izdelali vaš lonček, vam dizajn pošljemo v potrditev.

Skodelica s sliko in/ali besedilom se lahko pomiva v domačih pomivalnih strojih, za daljšo obstojnost pa priporočamo ročno pomivanje.
Če imate dodatne želje ali pa samo vprašanja, lahko uporabite naš kontaktni obrazec, nekaj odgovorov na pogosta vprašanja pa najdete tukaj.

Za daljšo obstojnost natisnjenih elementov na skodelici, priporočamo ročno pranje. Lonček ni primeren za pranje v industrijskih pomivalnih strojih. Sublimacijske skodelice ne izpostavljajte dalj časa UV svetlobi.

Vsak lonček vam pošljemo zapakiran v ločeno darilno škatlico, brez potiska.

Opomba: prikazane fotografije izdelkov ne predstavljajo nujno 100% točnih barv – odvisne so od monitorja na katerem jih opazujete oz. se lahko ločijo tudi zaradi različnih serij dobaviteljev.

1 mnenje za Beli lonček za rojstni dan – notranjost že natisnjena

 1. 5 out of 5

  Nataša G.

  Ziher še kaj naročim. Zelo lepo in zeelo hitro gotovo. Pa še poceni je 🙂

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Facebook
Twitter
LinkedIn