Rdeči čarobni lonček za zaljubljene

8,00 

Na zalogi

Ocenjeno z 5.00 od 5 na podlagi ocene 1 stranke
(1 mnenje stranke)

Unikatno darilo za valentinovo – na lonček dodajte sporočilo za svojega dragega/drago in ga presenetite že zjutraj z vročim napitkom. Naložite svojo fotografijo in po želji dodajte še napis. Skodelico bomo izdelali posebej za vas.

Na zalogi

  • Besedilo za napis

  • Čim večja fotografija

    • (max file size 12 MB)

Opis

Rdeči čarobni lonček za zaljubljene ima ročaj v obliki srca. Na čarobni lonček (čarobno skodelico, foto mug) je možno natisniti barvno sliko in/ali besedilo v velikosti približno 200 x 85 mm. Fotografija naj bo čim večja, da bo pri tisku dovolj kvalitetna. Običajno fotografije iz spletnih strani niso dovolj velike.

Izbira elementov za tisk na rdeči čarobni lonček za zaljubljene

Lonček je zaradi lažje predstave razdeljen na tri dele (A, B in C). Na slikah skodelice sta predstavljena primera z “ležečo” in “stoječo” fotografijo (seveda so zraven lahko tudi napisi…). Zaradi tega je boljše izbrati “ležečo” fotografijo (pokrila bo večji del skodelice).

Ob zaključku svojega naročila lahko dodate še sporočilo o tem, kako ste si zamislili svojo skodelico – pozicija natisnjenih elementov. Preden bomo izdelali vaš lonček, vam dizajn pošljemo v potrditev.
Na rdečem čarobnem lončku so natisnjeni elementi delno vidni tudi, ko v skodelici ni vroče tekočine. Slabo vidni so samo motivi v barvi skodelice – to je fizikalni pojav dojemanja barv in ga ni možno spremeniti.

Čarobni lonček – čarovnija na delu…

Ko vlijete v čarobni lonček vročo tekočino, bo čarobna skodelica počasi spremenila barvo – postala bo bela in prikazali se bodo natisnjeni elementi. Takšne skodelice so primerno darilo za sporočanje misli ob posebnih priložnostih. Uporabne so za valentinovo, rojstne dneve, najavo rojstev, šaljiva sporočila, prošnje za botre, pa še za kaj drugega… omejitev je samo vaša domišljija.

Rdeči čarobni lonči ne skrijejo popolnoma natisnjenih elementov, ko v njih ni vroče tekočine. Slabo vidni so samo rdeči (rumeni in oranžni) deli natisnjenega motiva. Prosimo poglejte si primerjavo čarobnih skodelic!

 

1 mnenje za Rdeči čarobni lonček za zaljubljene

  1. Ocenjeno 5 od 5

    URŠA Zupanec

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Potrjujem Zavračam Center zasebnosti Nastavitve zasebnosti Preberi več o Piškotkih