///Modra dvobarvna skodelica z žličko

Modra dvobarvna skodelica z žličko

8,00 

Na zalogi

Dvobarvni foto lonček, primeren za tisk s pomočjo sublimacije. Natisnemo vam lahko tako besedilo kot fotografijo. Skodelica je izdelana iz keramike, je popolnoma bele barve in se lahko pomiva v pomivalnih strojih. Lončki z možnostjo tiska so lahko tudi primerno promocijsko darilo, darilo za obletnice, praznovanja, zabavo ali samo za jutranje pitje kave.

Na zalogi

  • Besedilo za napis

  • Čim večja fotografija

    • (max file size 12 MB)
Šifra: EL-1010 Kategoriji: ,

Opis

Modra dvobarvna skodelica z žličko ima notranjost in ročaj v modri barvi, priložena pa je še žlička. Skodelica ima ročaj prirejen za shranjevanje priložene žličke. Na lonček je možno natisniti fotografijo in/ali poljubno besedilo v velikosti približno 200 x 55 mm. Fotografija naj bo čim večja, da bo pri tisku dovolj kvalitetna. Običajno fotografije iz spletnih strani niso dovolj velike. Za tisk kvalitetnih slik je potrebna ločljivost vsaj 200 DPI. V primeru, da poslana fotografija ni primerna za tisk, vas bomo pred izdelavo bele skodelice na to opozorili.
Lonček je zaradi lažje predstave razdeljen na tri dela (A, B in C). Na slikah skodelice sta predstavljena primera z “ležečo” in “stoječo” fotografijo (seveda so zraven lahko tudi napisi…). Zaradi tega je boljše izbrati “ležečo” fotografijo (pokrila bo večji del skodelice).

Foto skodelica za tisk

Ob zaključku svojega naročila lahko dodate še sporočilo o tem, kako ste si zamislili svojo skodelico – pozicija natisnjenih elementov. Preden bomo izdelali vaš lonček, vam dizajn pošljemo v potrditev.
Če imate dodatne želje ali pa samo vprašanja, lahko uporabite naš kontaktni obrazec, nekaj odgovorov na pogosta vprašanja pa najdete tukaj.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Potrjujem Zavračam Center zasebnosti Nastavitve zasebnosti Preberi več o Piškotkih