///Čarobni lonček – črna čarobna skodelica

Čarobni lonček – črna čarobna skodelica

8,00 

Na zalogi

Unikatno darilo – naložite svojo fotografijo in po želji dodajte še napis. Magični črni lonček bomo izdelali posebej za vas.

Na zalogi

  • Besedilo za napis

  • Čim večja fotografija

    • (max file size 128 MB)
Šifra: CL-2000 Kategoriji: ,

Opis

Na čarobni lonček (čarobno skodelico) je možno natisniti barvno sliko in/ali besedilo v velikosti približno 200 x 85 mm. Fotografija naj bo čim večja, da bo pri tisku dovolj kvalitetna. Običajno fotografije iz spletnih strani niso dovolj velike.

Izbira elementov za tisk na čarobni lonček

Lonček je zaradi lažje predstave razdeljen na tri dele (A, B in C). Na slikah skodelice sta predstavljena primera z “ležečo” in “stoječo” fotografijo (seveda so zraven lahko tudi napisi…). Zaradi tega je boljše izbrati “ležečo” fotografijo (pokrila bo večji del skodelice).

Ob zaključku svojega naročila lahko dodate še sporočilo o tem, kako ste si zamislili svojo skodelico – pozicija natisnjenih elementov. Preden bomo izdelali vaš lonček, vam dizajn pošljemo v potrditev.

Čarobni lonček – čarovnija na delu…

Ko vlijete v čarobni lonček vročo tekočino, bo čarobna skodelica počasi spremenila barvo – postala bo bela in prikazali se bodo natisnjeni elementi. Takšne skodelice so primerno darilo za sporočanje misli ob posebnih priložnostih. Uporabne so za valentinovo, rojstne dneve, najavo rojstev, šaljiva sporočila, prošnje za botre, pa še za kaj drugega… omejitev je samo vaša domišljija.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.